Oss verlengt met trainer Wels en assistent Van der Sloot

28 februari 2018, 16:26   Bijgewerkt: 28 februari 2018, 17:07

FC Oss heeft de contracten van hoofdtrainer Klaas Wels en assistent Marcel van der Sloot met een jaar verlengd. Beide coaches liggen daarom vast tot en met de zomer van 2019. "Er is vanuit de kleedkamer veel draagvlak voor hun aanblijven. Vanuit alle spelers", aldus directeur Peter Bijvelds.

Ook hoofdtrainer Wels, die eerder jarenlang assistent was bij de Brabantse club en in 2017 het stokje overnam van François Gesthuizen, is erg blij met zijn nieuwe verbintenis. "Hier spreekt vertrouwen en waardering uit. Dit is een mooie beloning voor onze manier van werken, trainen en spelen. Het is fijn dat we er nu al uit zijn gekomen, want dat geeft een boel rust. Voor iedereen. We kunnen vast een doorkijk maken naar komend seizoen", laat de coach weten op de clubsite.

Dus was het voor de directie van FC Oss ook geen moeilijke beslissing om vertrouwen te houden in het trainersduo. "De goede prestaties zijn voor een groot deel op hun conto te schrijven, want ze halen het maximale uit de selectie", aldus Bijlevelds, die ziet dat zijn club met 36 punten op de dertiende plaats in de Jupiler League staat.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen