Spoorboekje: Arsenal en Man City treffen elkaar weer

1 maart 2018, 07:00   Bijgewerkt: 28 februari 2018, 23:03

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 1 maart.

Nieuws

Nasleep bekerduels

AZ en Feyenoord plaatsten zich woensdag dankzij simpele zeges voor de finale van de beker. Deze ochtend staat in het teken van de nasleep van die wedstrijden. Wat zijn de reacties? 

Wedstrijden

Arsenal – Manchester City (20.45 uur)

De reprise van de League Cup-finale van vier dagen geleden. Er zal Arsenal veel aangelegen zijn om de bittere nasmaak van de 0-3 nederlaag tegen Manchester City weg te spoelen. Bovendien kunnen The Gunners bij een zege nog enigszins uitzicht houden een Champions League-ticket. Verliest Arsene Wenger wederom, dan is het miljoenenbal voor het tweede seizoen op rij opnieuw heel ver weg. Manchester City zal een nieuwe stap willen zetten naar de naderende landstitel.

Deportivo Alavés – Levante (21.30 uur)

Voor onze landgenoot Clarence Seedorf is Deportivo Alavés – Levante vanavond een belangrijk potje. De twee ploegen zijn een belangrijke concurrent in de strijd tegen degradatie van Deportivo la Coruña. Seedorf zal het duel met bovengemiddelde belangstelling bekijken, zeker omdat de Nederlandse coach woensdag zelf onderuit ging met zijn ploeg. 

FC Midtjylland – Brøndby IF (20.00 uur)

Landgenoot Rafael van der Vaart ontvangt met zijn ploeg als koploper van Denemarken de directe achtervolger  Brøndby IF. Een absolute topper voor FC Midjylland, dat bij een overwinning een gat van zes punten krijgt op Brøndby IF, de formatie waar oud-FC Groningen Simon Tibbling regelmatig meespeelt. Hoe gaat de topper aflopen én krijgt Van der Vaart speelminuten? Dat laatste vermoedelijk niet. 

Voetbal op tv

20.45 uur: Arsenal - Manchester City, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

21.00 uur: Las Palmas - FC Barcelona, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het La Liga-duel 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen