Lukkien tekent bij, ook drie assistenten blijven Emmen trouw

28 februari 2018, 19:20   Bijgewerkt: 2 maart 2018, 14:11

FC Emmen presteert uitstekend in de Jupiler League en dus is er voor de clubleiding weinig reden om het roer om te gooien. Dat doet de club dan ook niet. Woensdag heeft de club laten weten dat hoofdtrainer Dick Lukkien en drie assistenten hun verbintenissen hebben verlengd.

Lukkien, die met Emmen momenteel knap vierde staat, heeft tot 2020 bijgetekend. Ook assistent-trainer Casper Goedkoop, keeperstrainer Richard Moes en assistent-trainer Bas Sibum blijven bij de enige profclub van Drenthe. Zij hebben voor respectievelijk één, twee en drie jaar bijgetekend.

Directeur Ben Haverkort is in zijn nopjes met het trainersnieuws. "Sinds de kerst zijn we bezig geweest met de invulling van de technische staf na afloop van het huidige seizoen. We hebben allereerst met alle betrokkenen gesprekken gevoerd over éénieders ervaringen tot dusver en de ideeën over de toekomst. Na grondige evaluatie van deze gesprekken hebben bestuur en directie gemeend de ingeslagen weg te moeten vervolgen."

"Dat is de weg waarbij we streven naar een plek bij de eerste vijf posities op de ranglijst zodat wij ons nadrukkelijk kunnen melden in de strijd om promotie naar de Eredivisie", legt hij uit. "Vandaag vallen deze losse puzzelstukjes precies in elkaar en zijn we bijzonder content met het feit dat we in februari de voltallige technische staf voor het seizoen 2018/2019 aan de buitenwacht kunnen presenteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen