'IJsklontje' Assaidi: "Dit duel had niet gespeeld mogen worden"

28 februari 2018, 21:50

Het was voor Oussama Assaidi een vervelende avond in Alkmaar. De aanvaller van FC Twente verloor met zijn ploeg ruim en kansloos van AZ (4-0) en had het moeilijk met de bittere kou in Noord-Holland. Hij vond eigenlijk dat het duel verplaatst had moeten worden.

Assaidi zag dat AZ terecht als winnaar van het veld stapte. "AZ was beter en heeft meer kwaliteiten dan wij. Dat hebben ze ook laten zien", was de eerste reactie van de aanvaller bij FOX Sports. "Maar ik vind eigenlijk dat deze wedstrijd niet gespeeld had moeten worden. Het is zo koud, ik voelde me net een ijsklontje eigenlijk. Het was echt niet normaal. Ik had helemaal geen gevoel meer in mijn tenen, vingers en oren. Maar we moesten deze wedstrijd spelen. AZ heeft verdiend gewonnen en wij moeten verder naar zondag. AZ was heer en meester vandaag."

Assaidi keerde in Alkmaar terug in de basis bij Twente, maar blijft last houden van zijn kniekwetsuur. "Ik blijf vocht houden in mijn knie. Dan kan ik twee dingen doen: wachten tot het vocht weggaat of lekker voetballen. Het is een halve finale en dat maak je niet vaak mee. Ik wilde het proberen, maar ik heb nog steeds last van vocht. Maar ik heb geen pijn, dus ik kan voetballen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen