Tottenham rekent in tumultueus treffen nu wel af met Rochdale

28 februari 2018, 22:41

Wat Tottenham Hotspur in de uitwedstrijd niet lukte, is woensdagavond op Wembley wel geslaagd: winnen van Rochdale. Op eigen veld won de topploeg met 6-1 van de derdeklasser in de vijfde ronde van de FA Cup, al was het alles behalve een doorsnee wedstrijd.

Op vreemde bodem speelde Tottenham onlangs verrassend met 2-2 gelijk, waardoor het op herhaling moest tegen de ploeg uit de League One. Dat liep vanavond wel goed af, al kwam Tottenham pas in de tweede helft op stoom. Bij rust stond het namelijk slechts 1-1, omdat Stephen Humphrys na een halfuur de openingsgoal van Heung-min Son ongedaan had gemaakt. In het eerste bedrijf vond er overigens nog een opvallend moment plaats met de videoscheidsrechter. Son benutte een penalty, maar die werd afgekeurd door de videoarbiter omdat hij tijdens zijn aanloop even stopte met lopen.

Met Michel Vorm in het doel liep Tottenham in de tweede helft alsnog uit naar een ruime overwinning. Fernando Llorente liet zich zien als stand-in van Harry Kane en maakt een hattrick, terwijl ook Som en Kyle Walker-Peters trefzeker waren. Bij Tottenham kregen de grote sterren vanavond rust.

In de volgende ronde van de FA Cup speelt Tottenham tegen Swansea City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen