Van de Looi furieus over uitgelekte tactiek van Willem II

1 maart 2018, 08:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erwin van de Looi is furieus over de uitgelekte tactiek. Voorafgaand aan de halve finale van de beker tegen Feyenoord verscheen op social media het tactische plan van Willem II. De Tilburgers gingen woensdagavond met 3-0 onderuit in De Kuip.

De vellen papier met tactische aanwijzingen hingen in een hotel in Den Haag. Het vermoeden bestaat dat het hotelpersoneel dit heeft gefotografeerd en naar buiten heeft gebracht. "Als dat door iemand van het hotel is gedaan, dan is het gelijk de laatste keer geweest dat wij daar zijn geweest", zegt Van de Looi tegen De Telegraaf. "Schandalig, zeker omdat we daar wel vaker zijn geweest. Maar daar zat het niet in dat wij vandaag hebben verloren."

Willem II kon het Feyenoord nooit moeilijk maken. "Zoals ook op de sheets te lezen was, je moet jezelf wel laten voelen in de duels. Je hoeft niet te schoppen, maar moet wel echt aan de bak. Dit is een halve finale, je krijgt geen herkansing, je moet er gewoon staan. De kans om een finale te spelen krijg je niet zo vaak bij Willem II."

De mogelijkheden om de Rotterdammers pijn te doen, lieten de Tricolores liggen. "En dát frustreert. Je weet waar je ze pijn kan doen en in een paar momentjes zie je dat terug. Maar we doen het in een wedstrijd als vandaag te weinig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen