Lukkien langer bij Emmen: "Deze keer gaat het echt een kant op"

1 maart 2018, 09:21

Zijn naam viel bij Eredivisie-clubs, maar de groeiende ambities houden Dick Lukkien bij FC Emmen. De trainer verlengde woensdag zijn contract tot medio 2020. De enige Drentse profclub hoopt de stap naar de Eredivisie te maken. De Veendammer wil daar graag zijn steentje aan bijdragen.

"Ik geloof in wat ik doe en ik moet echt het gevoel hebben dat daar bij de club ook in brede zin sprake van is, anders had ik verder gekeken. Gedurende de tijd dat ik hier ben zit er een mooie ontwikkeling in", zegt Lukkien in het Dagblad van het Noorden. "Vorig seizoen hebben we met een achtste plaats maximaal gepresteerd, dit jaar zetten we de volgende stap. Ik merk dat de omgeving ontdooit."

Emmen is al dit seizoen een ploeg om rekening mee te houden. Terwijl NEC en Fortuna Sittard zoekende zijn, is Emmen bezig aan een opmars. Na 26 wedstrijden staan de Drenten vierde, met een punt achterstand op Fortuna en vijf op NEC. "Bij deze club is een aantal mensen al jaren bezig om een droom te verwezenlijken. Net als ik merk ik dat zij ook het gevoel hebben dat het deze keer echt een kant opgaat", aldus Lukkien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen