Azimi heeft plannen met Roda: "Club weer gezond maken"

1 maart 2018, 19:55   Bijgewerkt: 1 maart 2018, 20:17

Salar Azimi heeft nog altijd plannen om Roda JC over te nemen. De miljonair zegt serieus bezig te zijn met mogelijkheden onderzoeken en ziet de club uit Kerkrade niet als speeltje. Azimi hoopt dat hij Roda JC weer gezond kan maken.

Azimi zegt al met enkele mensen bij Roda te hebben gesproken. "Nee, het is zeker geen speeltje. Ik zie een voetbalclubs als bedrijfsvoering, we zijn er serieus naar aan het kijken", vertelt de ondernemer in gesprek met FOX Sports. Azimi verwacht Roda JC, dat volgens de laatste cijfers 1,5 miljoen euro verlies leed, weer gezond te kunnen maken. "Ik ben er heilig van overtuigd dat we dat kunnen."

Volgens Azimi zijn de onderhandelingen met Roda JC ongeveer halverwege. Het eerste doel van de miljonair wordt om Roda in de Eredivisie te houden. "De transfermarkt is dicht, maar we kunnen natuurlijk transfervrije spelers halen. Ik heb er zelfs een paar op het oog, maar daar doe ik geen uitspraken over. Maar ik ben er absoluut van overtuigd dat als wij een kans krijgen, we Roda in de Eredivisie kunnen houden."

Azimi deed daarnaast nog een opvallende belofte aan de Roda-fans. "Bij elke overwinning loot ik een fan die een dagje in een Rolls Royce's of Lamborghini mag rijden."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen