Gisteren gemist: City verslaat Arsenal, Zlatan overweegt rentree

2 maart 2018, 23:32

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 1 maart.

Tagliafico ontvangt uitnodiging voor oefenduels Argentinië

Nicolas Tagliafico is door bondscoach Jorge Sampaoli opgeroepen voor het nationale elftal van Argentinië. De linksback van Ajax zit bij de selectie voor de oefenwedstrijden tegen Italië en Spanje. Voor Tagliafico is het de tweede keer dat hij bij de Argentijnse selectie zit.

Azimi heeft plannen met Roda: "Club weer gezond maken"

Salar Azimi heeft nog altijd plannen om Roda JC over te nemen. De miljonair zegt serieus bezig te zijn met mogelijkheden onderzoeken en ziet de club uit Kerkrade niet als speeltje. Azimi hoopt dat hij Roda JC weer gezond kan maken.

City opnieuw veel te sterk voor geplaagd Arsenal

Manchester City heeft voor de tweede keer in vier dagen tijd het klasseverschil met Arsenal onderstreept. Na de ruime zege in de League Cup, won de ploeg van Pep Guardiola ook de confrontatie in de Premier League donderdagavond. Het werd 0-3 voor City.

FC Barcelona morst in aanloop naar topper met Atlético

FC Barcelona heeft ervoor gezorgd dat Atlético Madrid komend weekend met nog meer vertouwen uit zal kijken naar de topper van aanstaande zondag. Tegen Las Palmas kwam de koploper donderdagavond niet verder dan 1-1. Het gat met Atlético Madrid slinkt daardoor tot vijf punten.

Ibrahimovic overweegt terugkeer in Zweeds elftal

Zlatan Ibrahimovic is gestopt als international, maar overweegt toch om terug te keren bij het Zweedse elftal voor het WK in Rusland van komende zomer. Wel zegt 36-jarige aanvaller van Manchester United dan eerst helemaal fit te moeten worden.

Belangrijke uitslagen:

Arsenal - Manchester City 0-3

Las Palmas - FC Barcelona 1-1

Caen - Lyon 1-0

Besiktas - Fenerbahçe 2-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen