Peters verwacht dit seizoen niet meer in actie te komen

2 maart 2018, 07:59

De kans is klein dat Jordens Peters dit seizoen nog in actie komt voor Willem II. De aanvoerder van de Tilburgers verwacht dat hij na de zomerstop pas weer in actie komt. Door een ernstige knieblessure staat Peters al sinds begin november buitenspel.

In gesprek met het Brabants Dagblad geeft de centrumverdediger aan dat het herstel lang duurt. "Op 6 mei is de laatste speelronde van de Eredivisie. Dat is al best snel. Dat ik dan wedstrijdfit ben, is niet erg waarschijnlijk als ik eerlijk ben", geeft Peters aan. De captain kwam op 4 november voor het laatst in actie. Tegen AZ (3-2 verlies) viel hij vlak voor rust uit met een knieblessure.

De pijlen van Peters zijn gericht op volgend seizoen. Dan verwacht hij helemaal hersteld te zijn van de knieblessure. "Daar reken ik op en ik verwacht ook dat we dan weer gewoon in de Eredivisie uitkomen. Ik zie genoeg aanknopingspunten om daar vanuit te gaan." Willem II staat met nog negen wedstrijden voor de boeg zes punten los van FC Twente, de nummer zestien van de Eredivisie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen