Dipje bij Schuurs: "Ben al bezig met overstap naar Ajax"

2 maart 2018, 08:37

Fortuna Sittard begon geweldig aan het seizoen, maar heeft van de laatste zes wedstrijden niet één gewonnen. Bovendien moest trainer Sunday Oliseh door interne onrust het veld ruimen. Perr Schuurs beseft dat het beter moet en steekt ook hand in eigen boezem.

"De laatste periode is er veel gebeurd bij de club, met onder meer het ontslag van trainer Sunday Oliseh. Maar als team telt alleen resultaat", zegt aanvoerder Schuurs tegen De Limburger. "Onder wie we winnen of hoe dat tot stand moet komen, maakt niet uit. Met de nieuwe trainer Kevin Hofland voetballen we meer vooruit, daar waar we onder Oliseh vooral op de counter speelden. Met de counter zijn we heel gevaarlijk geweest, maar tegenstanders passen zich aan. Daarom moeten we wat veranderen."

Ook bij Schuurs, die na dit seizoen naar Ajax vertrekt, gaat het moeizamer dan in de eerste fase van dit seizoen. "Ik heb zelf ook minder goed gespeeld. Onder Oliseh, maar ook de afgelopen weken. Tegen NEC zat ik wel weer redelijk op mijn oude niveau. Ik ben natuurlijk tussendoor al bezig met mijn overstap naar Ajax. Er komt veel bij kijken, woonruimte regelen bijvoorbeeld. Ik moet straks toch ergens kunnen wonen. We hebben net buiten Amsterdam een stekje gevonden en de handdoeken zijn al ingeslagen."

"Het is een grote stap die ik ga maken", beseft de centrumverdediger. "Ik ben altijd onder hoede van mijn ouders geweest, nu ga ik alleen met mijn vriendin wonen. Ik bezoek duels van Ajax wanneer dat kan. Dit mag geen excuus zijn voor mindere wedstrijden, want de focus ligt op Fortuna. Maar onbewust gebeurt het toch."

Vrijdagavond speelt Fortuna, dat derde staat, de derby tegen MVV Maastricht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen