Club Brugge beloont Limbombe met contractverlenging

2 maart 2018, 13:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Anthony Limbombe gaat voorlopig nog niet weg bij Club Brugge. De Belgische topclub maakt vrijdag bekend dat de oud-speler van NEC zijn contract heeft verlengd tot de zomer van 2021. De contractverlenging is een beloning voor de ontwikkeling die Limbombe in Brugge heeft doorgemaakt.

De 23-jarige buitenspeler is dit seizoen een onbetwiste basisspeler en kwam in competitieverband tot vijf doelpunten in 25 wedstrijden. "Het doet deugd dat het bestuur, de staf en de hele ploeg vertrouwen hebben in mij en dit tonen met deze contractverlenging", aldus Limbombe op de clubwebsite van Club Brugge.

Twee jaar geleden maakte Limbombe de overstap van NEC naar de huidige koploper van België. "Als jonge Belg bewees hij zijn veerkracht door in Nederland zijn carrière te herlanceren en ook bij Club heeft hij het niveau snel opgepikt", zegt algemeen directeur Vincent Mannaert. "Hij heeft alles wat een moderne flankspeler nodig heeft. Snelheid, uithoudingsvermogen, een individuele actie en ook nog eens scorend vermogen."

 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen