ADO van ArenA naar Het Kasteel: "Moeten voorbereid zijn"

2 maart 2018, 14:40

ADO Den Haag pakte zondag een knap punt bij Ajax en wacht nu een uitduel van een totaal ander kaliber. De middenmoter gaat zondag op visite bij hekkensluiter Sparta. Trainer Alfons Groenendijk heeft alle vertrouwen in zijn manschappen dat die wedstrijd gewonnen gaat worden.

"De jongens hebben alles gegeven tegen Ajax. Qua instelling was het de beste wedstrijd van het seizoen", looft Groenendijk zijn ploeg op de persconferentie. "Het zorgt ervoor dat het vertrouwen binnen de groep alleen maar groter is geworden. Dat stralen de jongens ook uit. We kregen in de laatste vijf wedstrijden maar twee goals tegen en dat is natuurlijk een prima prestatie. Zeker gezien het programma."

ADO staat momenteel achtste en speelt de komende weken tegen Sparta, NAC, Excelsior en AZ. "De gasten zijn het hele seizoen al op een bepaalde manier bezig met elkaar, dus we laten niet alles afhangen van de laatste twee maanden. De doelstelling is behaald, nu kunnen we verder kijken. We moeten niet gek gaan doen of de boel onder druk zetten. We zien wel waar we aan het eind van de rit zullen staan", aldus Groenendijk op de clubwebsite.

Eerst moet de ploeg dus zien te winnen op bezoek in Rotterdam. "Sparta weet dat ze echt moéten. Ze zullen vol voor de winst gaan. Het spelen tegen degradatie is anders en geeft een andere druk. We moeten daar op voorbereid zijn, omdat het vaak moeilijke wedstrijden zijn."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen