Feyenoord wil opkrabbelen, maar mist mogelijk El Ahmadi

2 maart 2018, 14:51   Bijgewerkt: 2 maart 2018, 16:54

Na de belangrijke bekerwinst op Willem II gaat Feyenoord het dit weekend opnemen tegen NAC Breda. Dat doet de ploeg mogelijk zonder Karim El Ahmadi, die volgens Giovanni van Bronckhorst een twijfelgeval is door een kuitblessure. Ook als de belangrijke middenvelder niet meedoet, wil de oefenmeester het tij keren op Brabantse bodem. 

De trainer van de Rotterdammers beseft dat het behalen van de bekerfinale een mooie opsteker is in een verder gitzwart seizoen. "Dat is een heel belangrijke wedstrijd geweest. Winnen geeft vertrouwen, maar feit blijft dat we nog niets hebben", blikt de trainer vrijdag nog even terug op het treffen met Willem II. "Finales zijn er alleen om te winnen."

Van Bronckhorst hoopt dat de winst op Willem II het begin is van een sterke serie in de competitie. "Woensdag hebben we een doel bereikt, het volgende doel is om die prestatie een vervolg te geven in de competitie. Op de periode in december na hebben we dit seizoen nog geen fases gehad waarin we veel wedstrijden achter elkaar winnen. Zeker na de winterstop niet."

Dat de regerend kampioen vijfde staat, is zeer teleurstellend. Dat weet Van Bronckhorst uiteraard ook. "We staan nu op de vijfde plaats, dat is te laag. We willen omhoog en het belangrijkste is dat we na de laatste speeldag hoger op de ranglijst staan."

De ontmoeting tussen NAC en Feyenoord staat voor zaterdagavond om 20.45 uur ingeroosterd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen