Intentie Kluivert duidelijk: "Ik wil hier zeker weten blijven"

2 maart 2018, 15:47

Veel toptalenten van Ajax verlengden dit seizoen hun contract, maar Justin Kluivert zette nog niet zijn krabbel onder een nieuwe verbintenis. De achttienjarige buitenspeler kan rekenen op veel buitenlandse interesse, maar heeft niet de intentie om snel weg te gaan uit Amsterdam.

In gesprek met FOX Sports bevestigt Kluivert dat het de bedoeling is dat hij voorlopig niet bij Ajax vertrekt. "Ik wil hier zeker blijven, ook na 2019", doelt de aanvaller op zijn huidige contract die in de zomer van 2019 afloopt. Op welke termijn witte rook verwacht moet worden, weet Kluivert niet. Eerder gaf zaakwaarnemer Mino Raiola ook aan dat de buitenspeler wil blijven. Wat Kluivert met Raiola bespreekt, wil hij niet vertellen. "Dat houden we voor onszelf, dat doet Ajax ook. Wij weten het en zij weten het. Dat zijn de mensen die het moeten weten."

Kluivert brak vorig seizoen door onder Peter Bosz door bij Ajax. Onder Marcel Keizer en Erik ten Hag is de zoon van oud-topspits Patrick Kluivert uitgegroeid tot een basisspeler in Amsterdam. De teller staat dit seizoen op zes doelpunten en vier assists voor de aanvaller in de Eredivisie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen