"Als NAC Breda top is, kunnen wij Feyenoord verslaan"

2 maart 2018, 18:57   Bijgewerkt: 2 maart 2018, 19:02

NAC Breda droomt van een tweede stunt in één seizoen tegen Feyenoord. Nadat het in De Kuip met 0-2 won in september, hoopt trainer Stijn Vreven op een zelfde script als in Rotterdam-Zuid destijds. De coach is in elk geval vol goede moed. 

"Feyenoord is natuurlijk een absolute topclub", beseft de coach, die alleen Rai Vloet (schorsing), Olivier Rommers (knie) en Lucas Schoofs (nog een twijfelgeval) moet missen, tegenover Omroep Brabant. "Maar ik heb mijn spelers vooral gezegd dat het niet elk seizoen zal voorkomen dat je tegen een ploeg als Feyenoord zes van de zes punten kunt pakken. Ik ben er alleen minder mee bezig dat het Feyenoord is, ik ben bezig met drie punten pakken. Als wij top zijn, kunnen wij Feyenoord verslaan."

Volgens de Belg is de formatie van Giovanni van Bronckhorst namelijk niet de meest constante ploeg. "Feyenoord is wisselvallig, al hebben ze vanuit de bekerwedstrijd ongetwijfeld een energieboost gekregen", vermoedt Vreven. In de eerste wedstrijd werd het destijds 0-2 voor de Brabanders door treffers van Giovanni Korte en de inmiddels alweer vertrokken Thomas Enevoldsen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen