Van 't Schip wil goede eerste seizoenshelft gaan belonen

2 maart 2018, 19:13   Bijgewerkt: 2 maart 2018, 19:18

PEC Zwolle wil de neerwaartse spiraal van drie achtereenvolgende nederlagen de afgelopen weken maar al te graag doorbreken tegen VVV-Venlo zondagmiddag met een overwinning. Volgens trainer John van 't Schip is dat vooral nodig om de goede eerste seizoenshelft te belonen.

"Wij willen weer een overwinning behalen om dat wat we voor de winterstop hebben bewerkstelligd, willen verzilveren", aldus de trainer tegenover De Stentor. "Dan moet je dus wel je punten blijven behalen. Dat hebben we dit kalenderjaar een beetje laten liggen en het wordt dus tijd om daar weer wat punten aan toe te voegen."

VVV-Venlo is daarvoor een lastige opponent, want PEC verloor de laatste drie duels in de Eredivisie en de Limburgers leden in de afgelopen drie duels juist geen enkele nederlaag. Bovendien moet Van 't Schip routiniers Dirk Marcellis en Stef Nijland (beiden liesblessure) missen. Beide spelers zijn op de goede weg in hun herstel, maar speelminuten tegen VVV zou ze terug kunnen werpen in hun hersteltraject, aldus de Zwolle-trainer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen