Goal oud-AZ'er Jóhannsson doet Nederlanders in Bundesliga pijn

2 maart 2018, 22:24

Werder Bremen heeft in de strijd tegen degradatie in Duitsland een knap punt gehaald tegen Borussia Mönchengladbach. Ondanks een eigen doelpunt van oud-Ajacied Niklas Moisander konden de bezoekers alsnog een beetje juichen: voormalig AZ-spits Aron Jóhannsson maakte tien minuten voor het einde de gelijkmaker: 2-2 op Borussia-Park.

Naar een goed resultaat zag het er echter voor de pauze zeker niet uit, want nadat middenvelder Denis Zakaria de score had geopend na vijf minuten, liep Moisander na een half uur een voorzet van diezelfde speler van Borussia Mönchengladbach ongelukkig achter zijn eigen keeper Jiri Pavlenka (0-2).

De thuisploeg leek daarmee een goed vervolg te geven op de 1-0 zege op Hannover 96 van vorige week, die volgde na een reeks van vier nederlagen in de Duitse competitie. Maar niets bleek minder waar: na een klein uur kopte Thomas Delaney knap de aansluitingstreffer binnen, waarna Jóhannsson een goede tien minuten voor tijd van dichtbij snoeihard de gelijkmaker binnenschoot en zo heel wat Nederlanders een slechte avond bezorgde.

Door het punt zien de landgenoten bij VfL Wolfsburg (Riechedly Bazoer, Paul Verhaegh en Jeffrey Bruma), 1. FSV Mainz (Nigel de Jong) en Hamburger SV (Rick van Drongelen) concurrent Werder Bremen weer een punt uitlopen in de strijd tegen degradatie: dat hadden ze ongetwijfeld liever anders gezien. Zaterdag staan HSV en Mainz overigens tegenover elkaar in de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen