Troupée twijfelt over oproep voor nationale ploeg Curaçao

3 maart 2018, 09:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Giovanni Troupée kreeg afgelopen week een uitnodiging voor de nationale ploeg van Curaçao. Omdat zijn moeder uit dat land komt, mag hij voor zowel Nederland als ook Curaçao uitkomen. "Het zijn oefenduels, dus ze zijn niet bindend", legt de FC Utrecht-speler uit.

Sowieso was het een goede week voor de internationals van FC Utrecht. Yassin Ayoub (voor het eerst) en Zakaria Labyad werden opgeroepen in de selectie Marokko, dat komende zomer ook naar het WK in Rusland gaat. Troupée twijfelt in elk geval nog wel of hij op zijn uitnodiging in moet gaan.

"Ik kan ook met Oranje O19 mee gaan. Ik ga het de komende dagen met mijn ouders en met de trainer bespreken. Begin volgende week wil ik de knoop doorhakken", vertelt hij tegenover RTV Utrecht.

Belangrijker dan die keuze vindt de verdediger het feit dat hij maar weinig speelt in de Domstad onder trainer Jean-Paul de Jong. "Ik ben 19, ik wil spelen. Tegen Feyenoord viel ik goed in, tegen Ajax mocht ik starten en daarna belandde ik weer ik weer op de bank. Het is niet zoals ik me dit seizoen had voorgesteld."

Lees ook: Gepasseerde Troupée baalt van reservebeurten in Utrecht

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen