Pierie stilzwijgend een vaste waarde geworden: "Blijft bijzonder"

3 maart 2018, 10:13

Kik Pierie begon dit seizoen als een van de revelaties van dit seizoen bij sc Heerenveen, maar inmiddels staat het talent heel stilletjes gewoon nog altijd in de basisformatie van Jurgen Streppel. Het zeventienjarige talent probeert te blijven realiseren hoe bijzonder dat is, al komt het echte besef pas later, denk hij.

"Ik had in de voorbereiding niet verwacht dat ik zoveel zou spelen. Toen Joost van Aken vertrok, heb ik het vertrouwen gekregen en daar ben ik heel erg blij mee", vertelt de jeugdigde verdediger op de clubsite. "Hoe speciaal het is om op mijn zeventiende al in de basis te staan, ga ik me denk ik pas aan het einde van mijn carrière beseffen. Nu sta ik daar nog niet bij stil."

Aan de orde van de dag is momenteel namelijk het duel met Willen II van zaterdagavond. Pierie wil na de nederlaag van vorige week in eigen huis tegen Excelsior vooral winnen. "De overwinning is vanzelfsprekend het belangrijkst, maar ik ben iemand die alles bij voorkeur voetballend oplost. Ik win natuurlijk het liefst met mooi voetbal, maar als dat niet lukt, win ik liever met lelijk voetbal dan dat we wel goed spelen, maar punten laten liggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen