Buitenland: Everton en Villarreal verliezen duels met subtoppers

3 maart 2018, 15:41

Everton heeft zaterdag nagelaten om een stap te zetten richting de subtop van de Premier League. Ondanks een voorsprong verloor de formatie van Sam Allardyce met 2-1 bij Burnley, dat voor het eerst sinds 12 december weer eens een Premier League-wedstrijd heeft gewonnen.

Everton staat negende en had bij winst op Turf Moor dichterbij de concurrentie kunnen komen. Het zag er aanvankelijk ook goed uit voor The Toffees, omdat Cenk Tosun de ploeg al na twintig minuten op voorsprong bracht. Everton wist het echter niet vol te houden en ging door treffers van Ashley Barnes en Chris Wood alsnog de bietenbrug op. Dat Ashley Williams kort voor tijd ook nog rood kreeg, maakte het alleen maar erger voor de club van de afwezige Davy Klaassen.

Gevoelige nederlaag voor Villarreal

Girona is dit seizoen de stuntploeg in La Liga en heeft zaterdag een knappe overinning gegrepen bij concurrent Villarreal, dat een plaats boven Girona staat. Door de driepunter is het gat tussen de nummers zes en zeven echter geslonken tot één punt. Cristian Stuani en Anthony Lozano zorgden voor een 0-2 zege. Met name de goal van Lozano was om door een ringetje te halen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen