Van der Hoorn helpt Swansea, Tottenham langs Huddersfield

3 maart 2018, 18:01

Het is zaterdag een probleemloze middag geworden voor Mike van der Hoorn en Swansea City en dat kon de club uit Wales bijzonder goed gebruiken. De ploeg was vanmiddag in eigen huis veel sterk voor West Ham United, dat met een 4-1 nederlaag terug naar Londen werd gestuurd. In de top van het klassement boekte Tottenham Hotspur een regelmatige 2-0 overwinning op Huddersfield Town.

Swansea City - West Ham United 4-1

Swansea kreeg vorige week nog met 4-1 klop bij Brighton & Hove Albion, maar die nederlaag heeft de ploeg overtuigend weg weten te spoelen. Mike van der Hoorn had daar zaterdag een aandeel in, door na een halfuur de 2-0 binnen te koppen. Sung-Yueng Ki had daarvoor al voor de openingstreffer gezorgd. Andy King en een rake penalty van Jordan Ayew hielpen Swansea vervolgens aan een nog grotere voorsprong, maar Michail Antonio redde in de slotfase nog de eer namens West Ham. Beide ploegen staan nu op dertig punten.

Tottenham Hotspur - Huddersfield Town 2-0

Met Terence Kongolo en Rajiv van La Parra in de basis had Huddersfield Town zaterdag bijzonder weinig in de melk te brokkelen bij Tottenham Hotspur. De nummer drie van de Premier League voerde direct de boventoon in de ontmoeting op Wembley en dat leidde tot de openingstreffer van Heung-Min Son. De Zuid-Koreaan schoot hard en laag raak in de lange hoek. Tien minuten na rust haalde hij wederom de trekker over na geweldig voorbereidend werk van Harry Kane. Huddersfield won hiervoor twee keer op rij, maar moet nu dus even een pas op de plaats maken. Toch staat de promovendus nog altijd op de veilige vijftiende plaats.

Watford - West Bromwich Albion 1-0

En dat is vijf. Het zit absoluut niet mee voor hekkensluiter West Bromwich Albion. De laagvlieger heeft zaterdag namelijk voor de vijfde keer op rij een nederlaag geleden op het hoogste Engelse voetbalniveau. Tegen Watford bleef het lang in de wedstrijd, maar Troy Deeney velde een kwartier voor tijd het vonnis over West Brom: 1-0.

Overige uitslagen:

Leicester City - Bournemouth 1-1

Southampton - Stoke City 0-0

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen