De Jong zag 'fantastisch' Utrecht: "Blijven achter met een kater"

3 maart 2018, 21:06

FC Utrecht heeft zaterdag voor het eerst onder Jean-Paul de Jong een verliespartij geleden. Ondanks dat het goed speelde tegen PSV, werd er met 3-0 verloren. De Jong beseft dat er meer in had gezeten voor de Domstedelingen.

De Jong geeft zijn analyse op de website van Utrecht. "We begonnen heel goed aan de wedstrijd. Dat deden we tegen een tegenstander waarvan we wisten dat we ze niet te veel ruimte moesten geven en alert moesten zijn voor de counter en spelhervattingen. We lazen de wedstrijd heel goed, er lag veel ruimte op links bij Mark van der Maarel. Ik heb in die fase een fantastisch FC Utrecht gezien, met een goede kantwissel, met goed tussen de linies en met kansen. Wat ontbrak, was een doelpunt. Het was jammer dat we ons niet beloonden."

Ondanks dat Utrecht dus goed begon, kreeg het al snel twee tikken op de neus. "Je zag de kwaliteit van PSV om zeer effectief te zijn. De 1-0 ontstond vanuit een ingooi, de 2-0 vanuit een mooie omhaal. Dan weet je dat je een moeilijke wedstrijd hebt. Als je zelf gescoord had, had je hier een heel mooie avond kunnen hebben. Maar op deze manier hebben we PSV een heel makkelijke avond bezorgd. We blijven achter met een kater, want we kwamen hier om voor de winst te gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen