Cocu: "We zijn weer een stapje dichter bij ons doel"

3 maart 2018, 21:07   Bijgewerkt: 3 maart 2018, 21:32

Phillip Cocu zag PSV zaterdagavond een zakelijke 3-0 zege boeken op FC Utrecht. De trainer was na afloop tevreden over de teamprestatie van de Eindhovenaren. Ook voor Luuk de Jong en Steven Bergwijn had hij complimenten over.

Door de zege op FC Utrecht heeft PSV nog acht wedstrijden te gaan waarin een voorsprong van zeven punten op nummer twee Ajax moet worden verdedigd. Toch was de start van de Eindhovenaren niet fantastisch tegen Utrecht. "De eerste tien minuten kwamen we goed weg. We hadden moeite met de diepgang van FC Utrecht, maar hebben een goede reactie gegeven. De goals van Steven Bergwijn en Luuk De Jong waren fantastisch. In de tweede helft hadden we het vervolgens aardig onder controle", aldus Cocu in gesprek met FOX Sports.

Qua doelpunten viel er zeker wat te genieten bij PSV. Zo scoorde De Jong met een mooie omhaal. "Hij doet het wel vaker op de training", lacht Cocu, die ook te spreken was over Bergwijn. "Aan de 3-0 van Bergwijn klopte alles. Je hebt heel veel kracht nodig om na een sprint van zestig meter een actie te maken en ook nog te scoren. Hij heeft hier hard voor gewerkt. We zijn weer een stapje dichter bij ons doel gekomen", besloot de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen