Van der Gaag: "De tweede van AZ was een tik voor ons"

3 maart 2018, 21:45   Bijgewerkt: 3 maart 2018, 22:19

Na twee overwinningen op rij in de Eredivisie ging Excelsior zaterdagavond in eigen huis met 1-2 onderuit tegen AZ. Daardoor bezetten de Rotterdammers momenteel de twaalfde plaats in de Eredivisie. Mitchell van der Gaag baalde vooral van het feit dat goed spel zijn ploeg weinig opleverde.

AZ kwam vlak voor rust op een 0-2 voorsprong. "Als je een minuut voor tijd met 0-1 achterstaat, dan moet je slim zijn. In de kleedkamer leek het vervolgens alsof er iemand was overleden, omdat het zo'n tik voor ons was", zegt Van der Gaag tegen FOX Sports. "We slaagden er nog wel in terug te komen tegen AZ en dan heb je het prima gedaan. Maar die 0-2 was het breekpunt."

Wel kreeg Van der Gaag veel complimenten over het spel van Excelsior, ondanks dat de Rotterdammers zonder punten stonden. "Het is leuk om complimenten te krijgen. Voor de neutrale toeschouwer was het een leuke wedstrijd om naar te kijken. Bij vlagen zag het er goed uit, maar we kregen het organisatorisch niet voor elkaar." De trainer ging ook nog in op vragen over een mogelijke contractverlenging. "We gaan om de tafel. Linksom of rechtsom gaan we ergens uitkomen. Maar de uitkomst weet ik nog niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen