Italiaanse clubs in diepe rouw: "Clubkleuren tellen niet"

4 maart 2018, 12:54

Het Italiaanse voetbal is in diepe rouw door het plotselinge overlijden van Fiorentina-aanvoerder Davide Astori. De Serie A-clubs leven mee met Fiorentina en de familieleden van Astori.

"Vanwege dit vreselijke nieuws, kunnen we alleen melden dat we meeleven met de familie. We hopen dat iedereen hiervoor begrip heeft", meldt Fiorentina in een statement. AS Roma leeft mee met de club. "Deze pijn voelt iedereen bij onze club", schrijven de Romeinen. "We staan zij aan zij met zijn familie en Fiorentina."

"We zijn zeer geschrokken en vinden het onvoorstelbaar", reageert SS Lazio. "Wij zenden ons diepste medeleven naar zijn club en zijn familie." Ook Juventus leeft mee. "Vandaag tellen clubkleuren niet, het is louter gedeeld verdriet. Ons medeleven gaat uit naar iedereen rondom Astori en onze gedachten zijn bij hen."

Astori speelde bij Fiorentina, maar doorliep de jeugdopleiding van AC Milan. "Hij was geliefd en is als voetballer opgegroeid bij ons", reageert Milan. "Dit is een enorme schok, we leven in groot verdriet."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen