VVV speelt weer gelijk: "Knap hoe we de punten bij elkaar halen"

4 maart 2018, 15:52

Voor de twaalfde keer dit seizoen heeft VVV-Venlo zondag gelijkgespeeld. Op bezoek bij PEC Zwolle kwam het in de tweede helft op voorsprong, maar eindigde het in 1-1. Trainer Maurice Steijn is trots.

Van alle Eredivisie-clubs speelt VVV dit seizoen het vaakst gelijk. "Ik heb de spelers gefeliciteerd met weer een punt, maar ik vind de term 'kampioen gelijkspelen' wel een negatieve lading hebben. Als je gelijkspeelt tegen ploegen als AZ, Vitesse Feyenoord, en PEC Zwolle en wint van de teams die onder je staan, dan doe je het uitstekend. Ik vind het knap hoe wij de punten bij elkaar halen", zegt hij tegen FOX Sports.

Toch had zijn ploeg in de eerste helft grote moeite met PEC, weet Steijn. "Over de eerste helft was ik niet tevreden, want aan de bal was het niet goed genoeg. Dat vond ik in de tweede helft stukken beter. We voelden dat de wedstrijd gelijkwaardig werd en we kregen kansen. We maken ook een goede goal en de goal van Zwolle viel vervolgens te snel. Toch zijn we daarna niet meer in de problemen gekomen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen