Veltman: "Wij moeten niet praten over het kampioenschap"

4 maart 2018, 17:14

Ajax verloor zondagmiddag met 3-2 op bezoek bij Vitesse. Daardoor lijken de Amsterdammers de landstitel definitief aan PSV te moeten laten. Joël Veltman stelde na afloop in ieder geval dat Ajax het kampioenschap voorlopig uit het hoofd moet zetten.

Pas nadat Ajax op 2-0 achter kwam, begon het iets beter te lopen. "Toen kregen we nog wel een aantal kansen. We maken nog de aansluitingstreffer, maar dan valt die 3-1 en dan is het gewoon klaar", aldus Veltman tegenover FOX Sports. "Het begint bij beleving, met je hart spelen en je duels winnen. Vitesse was in de eerste helft gewoon veel meer gedreven. Na die dubbele wissel kregen we ineens veel kansen en dan moet je eigenlijk minimaal gelijk maken. Maar dat doen we niet."

Veltman beseft dat het kampioenschap nu nog verder weg is voor Ajax. "Wij moeten niet meer praten over het kampioenschap. We moeten eerst maar eens wedstrijden gaan winnen. Dat hebben we nu al twee keer niet gedaan. PSV staat te ver voor en AZ dicht achter ons, maar wij moeten vooral naar onszelf kijken", besloot de aanvoerder.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen