Ten Hag: "De wil om te winnen ontbrak aan onze kant"

4 maart 2018, 21:29

Ajax zag zondagmiddag de hoop op de titel vervliegen nadat er op bezoek bij Vitesse met 3-2 werd verloren. Erik ten Hag baalde vooral van de manier waarop zijn ploeg de doelpunten weggaf. De trainer was dan ook flink kritisch op zijn ploeg.

Ten Hag zag zijn ploeg in Arnhem niet al te best beginnen. "Als je verliest, dan zijn er gewoon heel veel dingen die niet goed gaan. Vitesse was, zeker in het begin, gewoon scherper. In de tweede helft kregen we veel kansen, maar was de eindpass steeds verkeerd. En dan uit de enige mogelijkheid die Vitesse eigenlijk krijgt valt dan de 3-1", blikt de trainer terug in gesprek met FOX Sports. "In de eerste helft hadden we eigenlijk al op voorsprong moeten komen. Dat laten we na en dan moet je ineens in de achtervolging."

"De wil om te winnen ontbrak aan onze kant. Het was gewoon niet goed en dat heb ik ze in de rust ook verteld", vervolgde Ten Hag, die de tegengoals van Ajax onnodig vond. "Drie goals zijn echt weggevertjes, dat mag nooit gebeuren op dit niveau. Of we het kampioenschap verspeeld hebben? We moeten nu wedstrijden gaan winnen en dat gebeurt met een verandering in de houding."

Lees ook: Veltman: "Wij moeten niet praten over kampioenschap"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen