Fraser: "Duidelijk dat we tegen ploegen als Ajax beter spelen"

4 maart 2018, 17:28   Bijgewerkt: 4 maart 2018, 17:46

Vitesse deed zondag goede zaken door met 3-2 van Ajax te winnen. De Arnhemmers staan daardoor op de zesde plaats met slechts één punt achterstand op nummer vijf Feyenoord. Henk Fraser zei na afloop dat de goede prestatie van zijn ploeg hem allerminst verbaasde.

Fraser stelt dat Vitesse al vaker heeft laten zien goed te presteren in topduels. "Of dit resultaat bij verrast? Nee, want we hebben vaker resultaat behaald tegen uitstekende ploegen. Het is duidelijk dat wij tegen ploegen die uitgaan van eigen kwaliteiten, waardoor de ruimtes groter zijn, makkelijker voetballen", stelt de trainer tegenover FOX Sports. "De eerste helft was duidelijk voor ons, maar ik vond dat we na rust de onderliggende partij waren. Toch scoren we dan juist twee keer."

"In de eindfase gaan we achteruitlopen, maar dat komt ook omdat Ajax dan vijf man voorin heeft staan", gaat Fraser verder, die zegt dat het doel voor Vitesse duidelijk is dit seizoen. "We moeten de play-offs halen en we zullen er ook alles aan doen om die te winnen. Dat gaat een uitdaging worden, want we presteren heel wisselend."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen