City blijft oppermachtig en verslaat ook Chelsea

4 maart 2018, 19:14   Bijgewerkt: 5 maart 2018, 00:05

Manchester City heeft nog maar eens onderstreept oppermachtig te zijn in de Premier League. De koploper won zondagavond ook de topper tegen Chelsea. Het werd 1-0 voor de ploeg van Pep Guardiola. Bernardo Silva maakte het enige doelpunt van de wedstrijd.

In de eerste helft was Manchester City duidelijk de bovenliggende partij en hield Chelsea vooral tegen. Leroy Sané leek de openingstreffer te gaan maken, maar Cézar Azpilicueta haalde zijn inzet van de lijn. Daardoor mocht Chelsea van geluk spreken dat het nog 0-0 stond bij rust. 

Na rust duurde het niet lang voordat City op voorsprong kwam. Na balverlies van Andreas Christensen kon Sergio Agüero onderscheppen. De Argentijn wist vervolgens David Silva te bereiken, die de voorzet leverde voor de openingstreffer van Bernardo Silva. Dat bleek ook direct de winnende treffer.

Voor Manchester City betekende het alweer de veertiende zege op rij in het eigen stadion. Door de zege heeft City een comfortabele voorsprong van achttien punten op nummer twee Liverpool. Chelsea verliest aansluiting bij de top vier en dreigt daardoor een Champions League-ticket mis te lopen. Het verschil met nummer vier Tottenham Hotspur is vijf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen