Tete en Memphis lijden voor zesde keer puntenverlies met Lyon

4 maart 2018, 19:24   Bijgewerkt: 4 maart 2018, 19:55

Olympique Lyon is er voor de zesde competitiewedstrijd op rij niet in geslaagd om drie punten te pakken. Na drie nederlagen en twee keer een gelijkspel bleef de ploeg tegen Montpellier steken op 1-1. Daardoor dreigt Lyon nog verder achterop te raken bij Marseille.

Lyon, waar Memphis Depay en Kenny Tete in de basis begonnen, keek al na zeven minuten spelen tegen een achterstand aan. Isaac Mbenza zette de thuisploeg op 1-0. Lyon kreeg daarna enkele kansen om gelijk te maken. Zo probeerde Memphis het van afstand, maar hij zag zijn inzet ver naast het doel verdwijnen.

Pas in de tweede helft viel de gelijkmaker. Op aangeven van Houssem Aouar tekende Mariano Diaz voor de 1-1. Verder dan dat kwam Lyon echter niet en dus moet de ploeg vrezen om een Champions League-ticket mis te lopen. De achterstand op nummer drie Marseille bedraagt nu vier punten.