Gisteren gemist: Barça verslaat Atlético, Wenger wil blijven

5 maart 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 4 maart.

FC Twente schiet niets op met gelijkspel tegen FC Groningen

FC Twente en FC Groningen hebben zondagavond in Enschede met 1-1 gelijkgespeeld. FC Twente was met name voor rust absoluut de bovenliggende partij, maar miste de scherpte in aanvallend opzicht en kon haar overwicht niet uitdrukken in treffers. Groningen leek te profiteren door na een uur spelen via Ritzu Doan op voorsprong te komen, maar Tom Boere trok met een uitstekende kopbal de stand gelijk: 1-1.

Messi en Barça verslaan Atlético en nemen voorschot op titel

Dankzij een sublieme vrije trap van Lionel Messi heeft FC Barcelona zondag de kraker in de Spaanse competitie gewonnen van Atlético Madrid. De Argentijn scoorde zijn 600ste doelpunt van zijn loopbaan op prachtige wijze en dat bleek genoeg voor de zege voor de koploper: 1-0. De marge tussen beide titelkandidaten is daardoor opgelopen tot acht punten in het voordeel van Barcelona.

City blijft oppermachtig en verslaat ook Chelsea

Manchester City heeft nog maar eens onderstreept oppermachtig te zijn in de Premier League. De koploper won zaterdagavond ook de topper tegen Chelsea. Het werd 1-0 voor de ploeg van Pep Guardiola. Bernardo Silva maakte het enige doelpunt van de wedstrijd.

Wenger wil na nieuwe nederlaag niet denken aan vertrek

Arsenal leed zondag alweer de tiende competitienederlaag van het seizoen. Op bezoek bij Brighton & Hove Albion ging de ploeg van Arsène Wenger met 2-1 onderuit. Toch wilde de manager ook nu niet over een eventueel vertrek praten.

Voorzitter Fiorentina: "Astori zou nieuw contract tekenen"

Fiorentina-voorzitter Andrea Della Valle komt op de dag dat bekend werd dat Davide Astori (31) overleden is in zijn slaap, met droevig nieuws. De Italiaan stond namelijk op het punt om een nieuw contract te gaan tekenen bij de club.

Belangrijke uitslagen:

Brighton - Arsenal 2-1

Manchester City - Chelsea 1-0

FC Barcelona - Atlético Madrid 1-0

Freiburg - Bayern München 0-4

Montpellier - Lyon 1-1

PEC Zwolle - VVV-Venlo 1-1

Sparta - ADO Den Haag 2-1

Vitesse - Ajax 3-2

FC Twente - FC Groningen 1-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen