Kluivert duidelijk: "Alsjeblieft, niet weer een nieuwe trainer"

5 maart 2018, 07:33   Bijgewerkt: 5 maart 2018, 07:48

De trainerswissel bij Ajax heeft nog geen groot verschil opgeleverd ten opzichte van de eerste seizoenshelft onder Marcel Keizer. Onder Erik ten Hag is het puntenverschil met koploper PSV inmiddels opgelopen naar tien punten. Toch hoopt Justin Kluivert dat de nieuwe staf vooral de kans krijgt.

Na het 3-2 verlies op bezoek bij Vitesse kreeg Ten Hag de nodige kritiek te verwerken. Volgens Kluivert niet terecht. "Ik vind het een prima staf. Alsjeblieft, niet weer een nieuwe trainer", reageert het talent in gesprek met De Telegraaf. De aanvaller was ook kritisch op zijn eigen spel. "Ik moet in de wedstrijden veel meer laten zien. Er staan. En ik ben van plan om dat de komende wedstrijden en het komende jaar te doen."

"Ik baal van mezelf dat het tegen Vitesse niet is gelukt, want ik wil een speler zijn die het team op sleeptouw neemt. Dit is niks", vervolgt Kluivert, die de meegereisde Ajax-fans te kritisch vond op de spelers. "Als we kampioen worden, vieren ze het met ons mee. Dus verliezen doen we ook samen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen