Spoorboekje: dag in het teken van Real Madrid tegen PSG

6 maart 2018, 07:00   Bijgewerkt: 5 maart 2018, 22:28

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 6 maart.

Specials

Vooruitblik op Champions League

De Champions League-returns beginnen vanavond met de kraker tussen Paris Saint-Germain en Real Madrid, terwijl de niet spannende return tussen Liverpool en FC Porto gespeeld wordt. FCUpdate.nl blikt vooruit op de tweede duels van de achtste finales. 

Wedstrijden

Paris Saint-Germain - Real Madrid (20.45 uur)

Voor Paris Saint-Germain wordt het dinsdag bij de laatste zestien van de Champions League alles of niets. De Fransen verloren het heenduel met Real namelijk met 3-1 en de druk om die achterstand ongedaan te maken, ligt er redelijk op. De ploeg van Unai Emery moet het in Parijs bovendien doen zonder de geblesseerde sterspeler Neymar. Trekt Real opnieuw aan het langste eind of kan PSG stunten?

Liverpool - FC Porto (20.45 uur)

Het moet wel heel raar lopen wil Liverpool niet doorstoten naar de laatste acht in de Champions League. In hen heenduel liet de ploeg van Jürgen Klopp namelijk niets heel van de Portugezen. Het werd maar liefst 5-0 voor Liverpool en daardoor lijkt de return in Engeland slechts voor de statistieken te zijn. Toch is een duel in deze fase van de Champions League altijd het kijken waard. 

Reading - Bolton Wanderers (21.00 uur)

Reading FC heeft al vijf wedstrijden op rij niet meer gewonnen in het Championship. In de afgelopen weken werden slechts twee punten verzameld, waardoor Reading nu de achttiende plaats bezet. Manager Jaap Stam staat dan ook flink onder druk en beseft dat er tegen directe concurrent Bolton, dat evenveel punten heeft verzameld als Reading, gewonnen moet worden.

Voetbal op TV

20.40 uur: PSG - Real Madrid, Veronica, live verslag van het Champions League-duel

20.45 uur: Champions League Switch, Ziggo Sport Select, schakelkanaal tussen de CL-duels

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen