Schöne verliest geloof in titel: "Moeten bescheiden zijn"

5 maart 2018, 11:40

Twee weken geleden leek Ajax helemaal terug in de titelstrijd van de Eredivisie, maar na een gelijkspel en een remise is er echt iets geknakt bij de Amsterdammers. Dat vertelt middenvelder Lasse Schöne. Na wekenlang hoop en geloof uitspreken is zelfs de selectie van Erik ten Hag daarmee gestopt.

"In die kampioensjaren hadden we echt het gevoel: 'wij gaan dit met elkaar flikken'. Dat mis ik nu wel eens. We kunnen allemaal goed voetballen, maar als je er niet alles aan doet, win je geen prijzen. Er is nu wel echt iets geknakt. Ik ben van nature een optimistisch mens, maar als je ziet hoe wij spelen, moet je bescheiden zijn", sprak Schöne tegenover het Algemeen Dagblad.

De achterstand op PSV van tien punten is een stuk groter dan de voorsprong op nummer drie AZ (twee punten), waarbij de ploeg van John van den Brom sinds de nederlaag tegen Ajax in december al niet meer verloor en de laatste drie duels zelfs won. Toch is Schöne niet bang dat Ajax nog derde wordt in de Eredivisie. "Ik ben niet bang dat we die tweede plek weggeven."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen