Van der Vaart bedankt Sneijder: "Het was één grote, mooie reis"

5 maart 2018, 15:19

Rafael van der Vaart heeft Wesley Sneijder bedankt voor zijn interlandcarrière. De recordinternational maakte zondag zijn afscheid bekend en kreeg voor die beslissing steun van zijn voormalig ploeggenoot. "Aan alle mooie dingen komt een einde", aldus VDV.

"Je hebt een fantastische interlandcarrière achter de rug, we hebben fantastische dingen beleefd samen. Te veel om op te noemen", aldus de middenvelder tegenover Ons Oranje. "Het was een unieke generatie, ik vond het geweldig om met je samen te spelen en samen op te groeien bij Ajax. Eerst met onze ouders langs de lijn, later in de grote stadions. Het was één grote, mooie reis."

Van der Vaart brak iets voor Sneijder door bij Ajax en debuteerde ook eerder in Oranje dan de 133-voudig international. Toch werd het duo vaak niet los van elkaar gezien, bovendien speelden ze ook bij Real Madrid nog een tijdje met elkaar. In Oranje vond men een flinke tijd dat ze niet meer samen konden spelen in één elftal, omdat dan de balans uit het elftal zou zijn.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen