Van Marwijk neemt Jones op in voorselectie Australië

6 maart 2018, 07:52

Bert van Marwijk heeft Brad Jones opgenomen in de voorselectie van Australië. De Feyenoord-doelman kwam vier jaar geleden voor de laatste keer in actie voor de nationale ploeg. De WK-deelnemer speelt deze maand twee oefenwedstrijden tegen Noorwegen en Colombia.

Jones, die vier interlands op zijn naam heeft staan, krijgt concurrentie van Mitchel Langerak (Nagoya Grampus, Japan), Daniel Vukovic (RC Genk, België) en Mathew Ryan (Brighton & Hove Albion, Engelands).

In totaal bestaat de eerste voorselectie van Van Marwijk als bondscoach van Australië uit 29 spelers. "De wedstrijden tegen Noorwegen en Colombia geven de geselecteerde spelers een grote kans om zich in de WK-selectie te spelen. Voor spelers die afvallen voor de duels in maart, blijft de deur op een kier staan", zegt Van Marwijk op de website van de Australische bond.

De Socceroos spelen op 19 maart in Oslo tegen Noorwegen, 24 maart is Craven Cottage (Fulham) het decor voor het duel met Colombia. Op het WK in Rusland speelt Australië tegen Frankrijk, Peru en Denemarken.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen