Sparta praat met Van Stee over technische functie

6 maart 2018, 16:40

Sparta staat op het punt Henk van Stee vast te leggen als nieuwe technische man. Een afvaardiging van de club sprak maandagavond met de geboren Rotterdammer. De 56-jarige Van Stee werkte in het verleden onder andere foor Zenit St. Petersburg, Shakhtar Donetsk en Feyenoord.

De Kastheelheren willen de plooien op korte termijn gladstrijken. "Nadat we de afgelopen maanden vooral bezig zijn geweest met het lopende seizoen, zijn we daarna gaan nadenken over de toekomst", legt directeur Manfred Laros uit aan RTV Rijnmond. "Intern zijn we er uit hoe die toekomst er uit moet zien en als gevolg daarvan is Henk van Stee één van de kandidaten voor een technische functie."

Sparta moet nog beslissen of de functie technisch directeur of technisch manager gaat heten. "Wel willen we snel spijkers met koppen slaan, om zo ook de focus op de komende jaargang te kunnen leggen", aldus Laros. "Er moet nog een hoop gebeuren willen we klaar zijn voor volgend seizoen."

Leo Beenhakker is op dit moment technisch adviseur, nadat Alex Pastoor in december werd ontslagen. Pastoor was naast hoofdtrainer ook technisch manager. Met Van Stee haalt de degradatiekandidaat een echte Spartaan binnen. In zijn korte voetballoopbaan speelde Van Stee op Het Kasteel, en was hij er jeugdtrainer, assistent-trainer en interim-hoofdtrainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen