Mexicaanse bondscoach: "Voor Lozano zullen zich clubs melden"

6 maart 2018, 14:27

Hirving Lozano kreeg dinsdag op de training van PSV bezoek van de Mexicaanse bondscoach Juan Carlos Osorio. De oefenmeester vindt het 'ontzettend goed' dat Lozano dit seizoen voor de Eindhovenaren speelt. Osorio is bezig aan een ronde door Europa langs Mexicaanse spelers.

"Hij is bij PSV gaan scoren en maakt nu kennis met een andere druk", zegt Osorio tegen het Eindhovens Dagblad. "Verkijk je overigens niet op de Mexicaanse competitie en het niveau. Vier van de tien buitenlanders die er gaan spelen, komen er niet aan te pas en spelen nog geen wedstrijd voor hun nieuwe ploeg."

Op dit moment zit Lozano in de Eredivisie nog zijn schorsing uit. Volgens Osorio hoort het temperament van de aanvaller bij hem. "Maar hij moet het op een goede manier zien te gebruiken. Het kan soms iets minder, maar hij is nou eenmaal moedig. Ik zie wel op trainingen dat hij zichzelf af en toe wat inhoudt."

Op het WK met Mexico kan Lozano zich verder in de kijker spelen van grote Europese clubs. "Er zullen zich voor hem altijd clubs melden. Het is aan hemzelf, maar het kan ook zo gaan als met Davinson Sánchez, dat is niet te zeggen nu. Wel vind ik dat hij zich hier goed kan ontwikkelen. In algemene zin moeten spelers altijd blijven zoeken naar een zo hoog mogelijke druk. Alleen dan ontwikkelen ze zich fysiek en mentaal het best."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen