Gisteren gemist: Real en Liverpool door, El Ahmadi hervat training

7 maart 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 6 maart.

Real Madrid wint ook de return van PSG en is samen met Liverpool kwartfinalist

Real Madrid heeft zich ten koste van Paris Saint-Germain simpel geplaatst voor de kwartfinale van de Champions League. De Spanjaarden beslisten ook de return van het tegenvallende duel der Europese grootmachten in hun voordeel. In Parijs werd PSG met 1-2 verslagen. De doelpunten vielen allen na rust en kwamen van Cristiano Ronaldo, Casemiro en Edinson Cavani voor de thuisploeg. Ook Liverpool [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/329690/liverpool-en-fc-porto-spelen-doelpunt-en-troosteloos-gelijk/,_blank,had geen problemen] om de goede uitgangspositie te verzilveren tegen FC Porto. 

El Ahmadi heeft de groepstraining bij Feyenoord weer hervat

Karim El Ahmadi heeft de groepstraining hervat bij Feyenoord. Dinsdag stond de captain van de Rotterdammers na zijn lichte kuitblessure weer op het veld, waar hij maandag nog binnen bleef. Hij deed aan alle groepsactiviteiten weer mee bij de selectie van Giovanni van Bronckhorst.

Stam wint weer niet, nederlagen voor Loovens en Kieftenbeld

Jaap Stam heeft in de Championship voor de zesde maal op rij niet weten te winnen met Reading. Ook tegen directe concurrent Bolton Wanderers werden geen drie punten gepakt op het tweede niveau van Engeland en daarmee neemt de druk op de oefenmeester, die er toch al was, verder toe. Glenn Loovens (Sheffield Wednesday) en Maikel Kieftenbeld (Birmingham City) gingen met hun clubs wel onderuit in de Championship.

Dybala en Higuaín inzetbaar voor Juventus tegen de Spurs

Juventus kan voor de return in de Champions League tegen Tottenham Hotspur 'gewoon' beschikken over aanvallers Gonzalo Higuaín (was lichtgeblesseerd aan zijn enkel) en Paulo Dybala, hij ontbrak tijdens de eerste ontmoeting tussen beide ploegen. Dat heeft trainer Massimiliano Allegri duidelijk gemaakt in aanloop naar de return.

Oranje Leeuwinnen willen Algarve Cup-finale van Zweden winnen

Voor de Oranje Leeuwinnen is de Algarve Cup weliswaar een oefentoernooi, toch willen ze maar al te graag winnen. Zowel coach Sarina Wiegman, als ook speelster Lieke Martens zijn bijzonder competitief in Portugal, zeker nu de finale tegen Zwede wacht woensdag. "Natuurlijk willen we die winnen", aldus Wiegman.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen