'Ajax ontevreden over Van der Sar, maar durft ontslag niet aan'

7 maart 2018, 08:02   Bijgewerkt: 7 maart 2018, 09:25

Op de burelen bij Ajax is men niet te spreken over het functioneren van Edwin van der Sar. De algemeen directeur zou volgens bronnen van De Telegraaf niet goed passen in zijn huidige rol, maar dat betekent niet dat de voormalig topkeeper moet vrezen voor ontslag. Volgens het dagblad durft de Amsterdamse club dat niet aan.

Daardoor zou een andere rol binnen Ajax een oplossing kunnen zijn, zeggen meerdere bronnen tegen De Telegraaf. "Ik denk dat Edwin diep in zijn hart ongelukkig is in zijn huidige functie", zegt een direct betrokkene, die anoniem wil blijven in het dagblad. De grootste problemen van Van der Sar zijn naar verluidt het aansturen van honderden Ajax-werknemers en het woord voeren op tot in details voorbereide Algemene Vergadering van Aandeelhouders.

Het feit dat Ajax voor het vierde jaar op rij de titel lijkt mis te lopen, zorgt voor interne onrust binnen de Amsterdamse club. Bij Ajax vindt men dat Van der Sar te veel naar verkeerde mensen heeft geluisterd en daardoor verkeerde beslissingen heeft genomen. Toch durven de Amsterdammers hem vanwege zijn grote reputatie niet op straat te zetten, waardoor een andere functie binnen de organisatie soelaas zou kunnen bieden.

Lees ook: Ajax-erelid Van Os roept op tot vertrek Van der Sar

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen