Ramos geniet van spel Real Madrid in 'favoriete competitie'

7 maart 2018, 08:37   Bijgewerkt: 7 maart 2018, 09:14

Het is Real Madrid wederom gelukt om de kwartfinales van de Champions League te bereiken. De titelhouder was over twee duels te sterk voor Paris Saint-Germain, tot vreugde van aanvoerder Sergio Ramos. De verdediger zag dat zijn ploeg comfortabel was in Parijs.

"Ik ben zeer blij met het spel van de ploeg", was het relaas van Ramos na afloop. "We wisten dat dit een mooie wedstrijd was voor de ploeg om ons te bewijzen. Dat hebben we gedaan. We genoten van ons spel en hebben het moraal weer verder omhoog geholpen. PSG zette ons vast, maar wij konden daardoor profiteren van de ruimte. We waren bovendien klinisch in de afwerking."

Ramos werd door een verslaggever gevraagd of het een makkelijke wedstrijd was in Parijs. "Het is nooit helemaal comfortabel, omdat je je hoofd erbij moet houden. Ook al was de stand op het scorebord prima, je kunt niet achterover leunen", aldus de routinier, die uiteraard hoopt op een nieuwe Champions League-bokaal. "We hopen dat we deze lijn door kunnen trekken, maar hebben nog niets gewonnen in onze favoriete competitie."

Overigens noteerde de Spanjaard dinsdag een record, door voor de 37ste keer een kaart te krijgen in een Champions League-wedstrijd. 

Lees ook: Zidane trots op Real Madrid: "Dit was de perfecte wedstrijd"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen