Weghorst blij: "Spelen voor Oranje mijn grootste droom"

7 maart 2018, 15:33   Bijgewerkt: 7 maart 2018, 17:03

Wout Weghorst stond vandaag (woensdag) op het trainingsveld bij AZ toen hij hoorde dat hij deel uitmaakt van de voorselectie van het Nederlands elftal. De aanvaller was de afgelopen dagen al behoorlijk zenuwachtig en is zeer opgelucht dat hij bij de 33-koppige voorselectie van Oranje hoort.

"Ik wist natuurlijk dat de selectie om twaalf uur bekend zou worden, maar wij moesten gewoon trainen. Het ging wel wat moeizamer", lacht hij voor de camera van AZ. "Uiteindelijk riep de trainer ons bij elkaar en toen kwam hij met de mededeling. Ik was de laatste dagen heel zenuwachtig en heb vannacht wel slecht geslapen. Ik wist dat het goed met me gaat en dat het wel zou kunnen gebeuren. Het is natuurlijk de voorselectie, maar dit is al een hele mooie start."

De aanvalsleider van AZ hoopt dat hij volgende week vrijdag te horen krijgt dat hij in de definitieve selectie zit. "Ik heb altijd gezegd dat spelen voor Oranje mijn allergrootste droom is en dat zeg ik nog steeds. Dat is voor een Nederlandse voetballer het hoogst haalbare. Ik ben nu weer een stap dichter bij dat grote doel. Deze voorselectie is een mooie bevestiging dat ik op de goede weg ben. Ik ben hartstikke trots."

Lees ook: Til: "Ik ben heel blij

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen