Til: "Ik ben heel blij, maar dit is wel een voorselectie"

7 maart 2018, 16:57

Voor Guus Til kwam de voorselectie van het Nederlands elftal onverwacht. AZ-trainer John van den Brom nam kwam woensdag tijdens de training met de mededeling. Naast Til debuteren ook Marco Bizot en Wout Weghorst in de voorselectie.

"Toen hij zij dat er drie spelers bij zaten, vroeg ik me af wie dat zouden zijn. Volgens mij had Marco het ook niet verwacht. Ik dacht: misschien zit Ron (Vlaar, red.) erbij, die anderen wist ik eigenlijk niet", vertelt Til aan AZ TV. "Ik ben heel blij, maar het is wel een voorselectie. Vieren we een feestje, zul je later zien dat we alle drie afvallen. Het betekent in ieder geval dat ik goed bezig ben, en ik in de gaten wordt gehouden."

Tot dusver was Til vooral fan van het Nederlands elftal. "Ik zat altijd in een oranje pakkie voor de tv, met  sjaaltje om, posters aan de muur.", aldus de opgewekte Til. Volgende week vrijdag hoort het twintigjarige talent van AZ of hij bij de definitieve selectie hoort. Bondscoach Ronald Koeman brengt de groep terug van 33 naar 23 spelers.

Bekijk ook: AZ-trio krijgt felicitaties voor Oranje-uitverkiezing

Lees ook: De eerste voorselectie van Koeman: wat valt er op?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen