Allegri: "Over twee duels gezien verdiende overwinning"

7 maart 2018, 23:15   Bijgewerkt: 7 maart 2018, 23:28

Massimiliano Allegri zag Juventus in drie minuten tijd een achterstand tegen Tottenham Hotspur ombuigen in een 1-2 voorsprong. Omdat de heenwedstrijd in 2-2 eindigde bereikte Juventus de kwartfinales van de Champions League. De trainer vond het een verdiende zege voor de Italianen.

Allegri had na afloop dan ook complimenten over voor zijn ploeg. "Mijn spelers en iedereen bij deze club verdient een compliment voor wat er de afgelopen jaren is bereikt. Het was een prachtige zege in een mooi stadion als Wembley. We hebben het juiste moment afgewacht, zijn rustig gebleven en hebben uiteindelijk gewonnen. Ik denk dat wij over twee wedstrijden gezien de terechte winnaar zijn", zegt de trainer tegenover Mediaset Premium.

In de eerste helft speelde Juventus echter niet bijzonder goed, erkent ook Allegri. "We hadden het heel moeilijk voor rust. We leden te veel balverlies en dat was in sommige situaties dodelijk. Gelukkig ging het in de tweede helft een stuk beter en wisten we toen wel compact te spelen. De jongens hebben vandaag iets indrukwekkends bereikt", besloot hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen