Ayoub kiest Utrecht boven Feyenoord in de strijd van de play-offs

8 maart 2018, 08:37

Yassin Ayoub speelt vanaf komend seizoen voor Feyenoord, maar staat met FC Utrecht momenteel in de strijd om de play-offs juist tegenover die ploeg. Toch is de keuze, als hij moet kiezen tussen beide ploeg niet moeilijk: zijn huidige werkgever FC Utrecht geniet de voorkeur.

"Ik maak me niet druk om Feyenoord", vertelt de middenvelder tegenover FOX Sports. "Ik gun ze alles, maar ik gun het FC Utrecht net iets meer." Met die laatste ploeg hoopt hij zich rechtstreeks te plaatsen voor Europees voetbal, zonder de play-offs nodig te hebben. "Als we vierde eindigen en AZ wint de beker, hebben we een rechtstreeks EL-ticket." Dan wint zijn toekomstige werkgever dus de KNVB Beker níet. Met een glimlach: "Dan ga ik er vanuit dat Feyenoord het goed doet in de play-offs."

Tegen Vitesse hoopt Ayoub komend weekend in de Eredivisie dan ook weer op een goed resultaat om de vierde plek vast te houden. "Een directe concurrent", weet hij. "Als we de play-offs in moeten, dan is de kans groot dat we ze daar ook weer tegenkomen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen