Peters: "De fans hadden heel veel moeite met het vertoonde spel"

8 maart 2018, 10:43

De geblesseerde Willem II-aanvoerder Jordens Peters baalt van het vertrek van Erwin van de Looi. Hij hoopte dat het statement van de club, waarin het vertrouwen in de coach werd uitgesproken, genoeg aanleiding was voor de trainer om door te gaan. Dat is echter niet het geval, want hij besloot donderdagochtend op te stappen.

"Ik snap zijn beweegredenen wel", vertelt Peters tegenover het Brabants Dagblad. "Maar na het statement van de club had ik gedacht dat we zo verder zouden gaan. De trainer heeft als reden opgegeven dat het alleen om hem draaide. Dat leidde de aandacht teveel van het doel af om Willem II in de Eredivisie te houden."

Toch was het volgens Peters niet terecht dat alle kritiek bij Van de Looi terechtkwam. "De supporters hadden heel veel moeite met het vertoonde spel. Daar hadden ze een punt. De fans zagen het voor honderd procent als het falen van de trainer. Maar dat is absoluut niet zo. Ook als spelers hebben we het niet goed gedaan."

Wel gaf de spelersgroep recent nog aan geen heil meer te zien in het gehanteerde 5-3-2-systeem. "Dat leverde een pittige discussie op. Maar een dag later zaten we gewoon weer bij elkaar. De trainer ging met dat soort kwesties heel professioneel om."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen