Govou opnieuw als invaller naar groot toernooi

8 juni 2006, 14:41

Voor Sidney Govou heeft de geschiedenis zich herhaald: voor de tweede maal op rij is hij op het laatste moment toegevoegd aan de selectie van Frankrijk voor een groot toernooi. Nadat hij twee jaar geleden op het laatste moment de geblesseerde Ludovic Giuly verving voor het EK in Portugal, is hij ditmaal aangewezen als vervanger voor Djibril Cissé. De spits van Liverpool liep woensdag een beenbreuk op in een oefenduel met China.

De aanvaller van Liverpool werd meteen geopereerd in een ziekenhuis in Saint-Etienne. "De operatie is goed verlopen", aldus de Franse bond donderdag in een verklaring. "Bondscoach Robert Domenech en dokter Paclet hebben hem donderdag bezocht en hebben hem al het beste gewenst namens het team en de staf. Ook de Franse president Jacques Chirac is op de hoogte gebracht over de situatie van Cissé."

Govou heeft zich donderdag bij de Franse selectie gevoegd. De 26-jarige Franse aanvaller speelt voor Olympique Lyon en was dit seizoen goed voor vijf doelpunten in 35 wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen