Gerbrands: "Nog veel te vroeg om over huldiging te praten"

8 maart 2018, 23:50

Toon Gerbrands vindt de gemeente Eindhoven op de zaken vooruit lopen. Wanneer PSV de titel in april pakt, volgt een dag na de kampioenswedstrijd de huldiging. Dat liet de gemeente aan Brabantse media weten. "Wat ons betreft is het gewoon nog veel te vroeg om hierover nu al over te praten", aldus Gerbrands.

"Met ons is daarover door niemand gesproken, dus we begrijpen niet waarom hierover mededelingen worden gedaan", zegt de PSV-directeur tegen het Eindhovens Dagblad. "We staan er goed voor. Dat is helder en daar doen we ook niet moeilijk over. Het is aan ons om het nu af te maken, maar laten we wel even de zaken in het juiste perspectief blijven zien."

PSV speelt nog acht wedstrijden, met tien punten voorsprong op Ajax. "Er is bij ons geen enkel idee dat we er al zijn of dat we ons al in de handen wrijven. Integendeel zelfs. Het zou niet realistisch zijn en ook nog eens ongepast richting tegenstanders om al met potlood een titel in te vullen. Wij willen wedstrijden blijven winnen en daarop is de focus volledig gericht. Daarom zijn we nu niet bezig met andere dingen en zeker niet met een huldiging."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen